Vers van de pers

Sint-Pieters, 12 september 2018

Een nieuw werkjaar gaat voor de 54ste keer van start.

Zoals de traditie het wil, komt één van je bestuursleden dan bij je langs. Hij / Zij bezorgt de nodige informatie over wat je allemaal mag verwachten in dit nieuwe jaar. Ook nu bieden we een brede waaier van activiteiten aan. De Cultuurgids met bestelformulier, de nieuwsbrief en de uitnodiging voor Vers Geperst worden je dan allemaal bezorgd.

En zo komen we naadloos bij de eerste activiteit van dit seizoen. Vers Geperst staat sinds vorig jaar weer op het programma. Toen hadden we nog wat twijfel of onze leden het wel zouden smaken. Maar het werd een succes en ook nu mocht deze activiteit zeker niet ontbreken op ons programma.

Op 29 september zijn we dan ook te gast bij WZC Prinsenhof. Dit klassevol woonzorgcentrum behoort tot de top in Vlaanderen op gebied van zorg en accommodatie. Zo krijgen we opnieuw de kans om een interessante locatie op Sint-Pieters beter te leren kennen. Alle Davidsfondsuitgaven van de Cultuurgids zullen tevens beschikbaar zijn en kunnen doorbladerd en besteld worden.

Meer info hierover op onze Activiteiten pagina’s.

Tot binnenkort …