Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Vers van de pers

Sint-Pieters, 18 februari 2018

Onze "Toast Literair" en de infosessie "Op reis naar Cyprus" zijn achter de rug. Je vindt enkele foto's van deze activiteiten op onze "DFSP Historiek 2017-18" pagina. Neem je soms foto's op onze activiteiten, aarzel dan niet ze door te sturen naar dfsp@telenet.be. Er is altijd wel plaats om er nog eentje toe te voegen. 

 

Deze maand zijn er nog drie activiteiten ingepland.

Komende donderdag, 22 februari, wordt in De Dijk de laureaat van onze Junior Journalist bekend gemaakt. Voorafgaand geeft jeugdschrijfster Vera Van Renterghem een voorstelling van haar werk. Onze jongelui doen er ongetwijfeld nog wat extra inspiratie op voor meer literair werk.

Op dinsdag 27 februari organiseren de Brugse Davidsfondsafdelingen, i.s.m. de Parochie Sint-Donatius ,een debatavond over de betemming van onze Brugse kerken. Het panelgesprek vindt plaats in de aula van het Grootseminarie.

Een dag later, op woensdag 28 februari, is er in de abdij van Zevenkerken een lezing van Joachim Coens. Hij heeft het over de toekomst van de haven van Zeebrugge, Zwakkendamme en het Schipdonkkanaal. Inschrijven is noodzakelijk.

Meer info op onze activiteiten pagina's.

Op Toast Literair luisteren we na een lekker ontbijt naar Joris Denoo.

Tot binnenkort ...