Vanaf 05/09: Volleybalavonden

Elke dinsdagavond van 20u tot 22u volleybalavond in sportcomplex Tempelhof en dat tot einde juni 2018.

Ieder ingeschrevene is verzekerd voor het gehele jaar voor de gevolgen van een ongeval en/of kwetsuur bij de deelname aan deze activiteiten.

Onze Davidsfondsleden (en hun gezinsleden) betalen 75 euro voor het hele werkjaar, dus tot eind juni 2018.  Niet-leden betalen 90 euro. Deelnemers uit een zelfde gezin krijgen € 2 korting per persoon.

In onze nieuwe uitrusting met sponsor het Davidsfonds. In onze nieuwe uitrusting met sponsor Het Tempelhof. In onze nieuwe uitrusting met sponsor De Vlaamse Oliecentrale (v-o-c.be). Tijdens ons tornooi. Boven: Christine, Koen, Frank, Johan, Sebastiaan, Jens en Alain. Onder: Freddy, Nicole, Jolien, Martine en Peter.