Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

DBP Historiek

Einde seizoen 2018

Op vrijdag 29 juni werd het eindeseizoensetentje gevierd in Ponton A. Een smakelijke mosselsouper. 

6de Tornooi De Bon Pekkers

Het zesde volleytornooi De Bon Pekkers, op zaterdag 09 juni, werd voor het eerst een voltreffer van formaat qua uitslag voor onze ploeg. De selectieheer had wel geopteerd om de meeste speelkansen te geven  aan de betere spelers om op de cruciale momenten toe te slaan met een schitterende tweede plaats als gevolg.

Einde seizoen 2017

5de Tornooi De Bon Pekkers

Op zaterdag 10 juni 2017  speelden acht ploegen voor onze trofee, op drie terreinen binnen in het sportcomplex Tempelhof.

 

Onze eigen DF-volleybalploeg deed uiteraard ook mee.  Onder de gelegenheidsnaam De Bon Pekkers namen we het op tegen zeven liefhebbersploegen uit de Brugse regio, die elk samengesteld zijn uit zowel heren als dames.

 

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar op het einde van de dag gaat de laureaat toch met alle prijzen en aandacht lopen. Dit jaar was Team Blue Assist een terechte en sportieve winnaar.

 

De spelers van Team Blue Assist  nemen de beker in ontvangst als winnaar van het lustrum tornooi. De trofee werd uitgereikt door volksvertegenwoordiger Annick Lambrecht en gemeenteraadslid Georgine Roets. Alle ploegen bij de trofee uitreiking. Alle deelnemers met de winnaars in close-up.

De Bon Pekkers zelf, behaalden de vijfde plaats. Enerzijds tevreden want dit was ons beste resultaat. Maar toch ook teleurgesteld want het was nipt en had beter gekund.

 

De Bon Pekkers. Boven: Christine, Koen, Frank, Johan, Sebastiaan, Jens en Alain. Onder: Freddy, Nicole, Jolien, Martine en Peter. Het bestuur en organisatoren van het tornooi: Freddy, Nicole, Frank en Alain. De Bon Vivants in volle actie. De Pekkers in volle actie.

Onze volleybalploeg in actie ...