Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Onze tortelduifjes met mascotte

Goed nieuws! Jolien en Jens gaan trouwen! Hand in hand met onze mascotte "Tijgertje" brengen ze het goede nieuws.

Ronny geniet even door op Tijgertje te passen.

Jolien en Jens trouwen binnenkort. Samen met mascotte Tijgertje brengen ze het goede nieuws. Ronny past op Tijgertje.

Het volleybalteam de Bon Pekkers

Elke dinsdagavond van 20h00 tot 22h00 volleybal avond in sportcomplex Tempelhof en dat tot einde juni 2018.

Inschrijven kan ter plaatse vanaf 19.45 uur. De huidige spelers en Davidsfondsleden hebben voorrang.  Nieuwe spelers kunnen vrijgekomen plaatsen innemen of komen zo nodig op een wachtlijst of reservelijst. Wie zich inschrijft voor volleybal verbindt zich er steeds toe om zoveel mogelijk  aanwezig te zijn vanaf stipt 20u. Volleybal is immers een groepssport en wat extra warming-up is een must en een gunst voor de spieren! 

Ieder ingeschrevene is verzekerd voor het gehele jaar voor de gevolgen van een ongeval en/of kwetsuur bij de deelname aan deze activiteiten.

Onze Davidsfondsleden (en hun gezinsleden) betalen 75 euro voor het hele werkjaar, dus tot eind juni 2018.  Niet-leden betalen 90 euro. Deelnemers uit een zelfde gezin krijgen € 2 korting per persoon.

 

Tijdens ons tornooi. Boven: Christine, Koen, Frank, Johan, Sebastiaan, Jens en Alain. Onder: Freddy, Nicole, Jolien, Martine en Peter. In onze nieuwe uitrusting met sponsor het Davidsfonds. In onze nieuwe uitrusting met sponsor Het Tempelhof. In onze nieuwe uitrusting met sponsor De Vlaamse Oliecentrale (v-o-c.be).