Zaterdag 30 Oktober 2021

Niet alledaagse verhalen in het klassieke Brugge

Brugge bij valavond. Het is eens een ander moment om met een gids op stap te gaan. Ook wat de verhalen betreft, gaan we een andere toer op. De klassieke vertelsels komen dit keer minder aan bod. De nadruk ligt op niet-alledaagse wist-je-datjes, die op het parcours te vinden zijn. Onze gids Christel zal er ons alles over onthullen.

Zo ontdekken we de prachtig verlichte Brugse binnenstad. We starten op Het Zand en eindigen na een sfeervolle avondwandeling op De Markt. Met wie wil nakaarten zoeken we in de buurt nog een leuk plaatsje op.

Datumzaterdag 23 oktober 2021.

Startom 19.00 u. aan het Concertgebouw.

Deelnameprijs: 6 euro, 9 euro voor niet-leden.

Reserveren: is verplicht voor maandag 17 oktober. Dat kan via de knop op de elektronische nieuwsbrief, via marc.rau@telenet.be of via 0476 611 727.

Betaling: vooraf te betalen op rekeningnummer Davidsfonds Sint-Pieters: BE45 4760 0083 3989 met vermelding Avond Gidsentocht en je naam.