Driekoningenfeest en Algemene ledenvergadering

Zaterdag 6 januari 2018

‘Driekoningenfeest en Algemene ledenvergadering’

Het is al de 39ste editie van ons Driekoningenfeest, waarop we alle Davidsfondsers van onze afdeling vriendelijk uitnodigen. Gelijk is het onze Algemene Ledenvergadering voor 2018.

Met heel veel plezier zouden we jullie graag verwelkomen, samen met jullie gezin, op zaterdag 6 januari 2017 om 18.00 uur in de Gentelezaal (bovenzaal) van de Toren, Blankenbergsesteenweg 221 te Sint-Pieters.

Starten doen we met ons welkomsdrankje, al vele jaren het ‘best getest’ inlopertje van de avond.

Daarna smullen we van verse warme pannenkoeken à volonté, belegd met boter, suiker en Rita’s alom gekende eigengemaakte confituur. Koffie, thee of chocolademelk zijn inbegrepen. Prijs van al dit lekkers: zero €. Het toetje van de avond (zeg maar ‘toet’) wordt door Marcel opgediend. We mogen van hem weer heel wat spitsvondige quizvragen en leuke praktische vaardigheidstesten verwachten.  Als tussendoortje voorzien we een kleine tombola.  Dit alles staat garant voor een pak gezelligheid!

We maken ons sterk om deze avond goed voorbereid te krijgen en daarom is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven.  Dus bel, mail of geef je deelname door aan één van onze bestuursleden, en dit ten laatste op woensdag 3 januari 2018.

Wees welkom !

Wij sturen jullie alvast een « ticket » voor een mooi en gezond 2018 !

Genegen vanwege het DF-team: Fabienne, Katrien, Marc, Marcel, Mia, Nicole, Peter en Rita & medewerkers: Eric, Francis, Gerd, Patrick en Rudy